The Cottage

The Cottage har två Deluxe rum (1 katt) och två  Deluxe sviter (1-3 katter). Alla rum har fönster och standard takhöjd med tillhörande stor uteplats med helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp.
Rummen har stora fönsterbänkar, vägghyllor, ramper och tripp-trapp-trull möbler med fällar samt klöspuckel och klöspelare. På dagen har vi radion på svag volym - vi brukar oftast spela Lugna favoriter.
Armaturen i kattrummen har skyddskåpa och elsladdar är monterade så att katterna inte kommer åt att bita eller riva på dessa. Rummen är uppvärmda med elradiatorer som har skyddsram/nät monterade framför, så att katterna inte kommer åt att bränna sig. Det finns eldriven ventilation i katthuset för luftcirkulationen. Nattbelysning är tänd inne nattetid.
Uteplatserna har spännande fasta ramper och hyllor. Under sommaren är altandörrarna uppställda på vid gavel, och katterna kan gå in och ut som dom vill. Katthuset och uteplatserna har videoövervakning.
The Cottage - Deluxe rum (1 katt) - Rum: 4,50 kvm samt uteplats: 10,00 - 12.00 kvm = 15 kvm
The Cottage - Deluxe svit (1-3 katter) - Rum: 6,00 kvm samt uteplats: 12,00 kvm = 18 kvm

The Cottage bokas med fördel för kattungar, äldre katter och katter med funktionsnedsättning. The Cottage går att boka för vistelse under sommaren.