The Summer Huts

Sommargårdar som går att boka till sommaren.

Stor Huts (1-4 katter) är fyra sommargårdar med eget ombonat två-våningshus. På varje våning finns fönster och mjuka fällar samt Igloobäddar. Huset har två egna mindre in/utgångar som katterna använder, det finns även en vanlig dörr på huset som används vid städning mm. Katterna äter och dricker samt går på lådan på bottenvåningen inne i huset.
Sommargården har flera hyllplan på olika höjder, stubbar och klöspelare samt utkik åt alla väderstreck. Över sommargårdarna är det helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp. Sommargårdarna har dubbla nät för god säkerhet och längst ner finns träribbor monterade som stänger ute blåst eller regn. Det finns även markiser som vi kan reglera för sol och vind.
Stora Huts är 12 kvm och det finns videoövervakning.

Stora Summer Huts bokas med fördel för aktiva raser, gärna fler.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Liten Huts (1-2 katter) är fyra sommargårdar med egen sommarstuga på plintar. Stugan har liten veranda, fönster, saloondörr och sovloft med fäll och Igloobäddar. Sommargården har flera hyllplan på olika höjder, stubbar och klöspelare. Då stugan står på plintar kan katterna utnyttja hela golvytan samt även sitta på taket på stugan och spana.
Sommargården är helt byggd av trä och har sidledes hel vägg från golvet och delvis nät på övre delen så att det finns möjlighet att även titta på vad grannen pysslar med, vilket är mycket uppskattat. Fronten på uteplatsen är helt i nät, delvis med träribbor, så att katterna kan uppleva naturen på nära håll.
Över sommarstuga och sommargård är det helt plasttak som ger 44% ljusinsläpp. Sommargårdarna har dubbla nät för god säkerhet. Det finns även markiser som vi kan reglera för sol och vind. Lilla Huts finns på baksidan av The Barn och vetter ut mot lugnt område (åkern).
Lilla Huts är 9 kvm och även här finns videoövervakning.
Lilla Summer Huts bokas med fördel för lite äldre eller lugnare ensam katt.

Stora Summer Huts

Lilla Summer Huts