Ekbackens Kattpensionat

Incheckning och utcheckning

Vi finns oftast i katthusen mellan 17.30 - 19.00 när vi har bokade och inplanerade in -och utcheckningar. Du kan gå in direkt till receptionen. Om dörren är låst kan du ringa på ringklockan så öppnar vi. Dörrklockan är kopplad till våra mobiler.

En del av våra nyincheckade kattgäster reagerar starkt på nya människor, ljud och röster. Om barn följer med till katthusen är det därför viktigt att man informerar barnen om att gå och prata tyst. Under pandemin så gäller särskilda rutiner.
  • Vi vill att du transporterar din katt/katter i transportbur/väska - låt katten/katterna vara kvar i bur/väska till de ska installeras i rummet.
  • Vi vill gärna att du är med och installerar katten/katterna vid inlämnandet, men att du inte dröjer kvar för länge.
  • Vi vill att du tar av eventuella halsband och selar innan katten lämnas i rummet. Detta gäller helst även fästingshalsband.
  • Öppna inte till uteplatsen. Katterna får vara i rummet första natten så att de hinner bo in sig.
  • Vid utcheckning - kontrollera alltid dörrar/öppningar på transportbur/väska så att de är ordentligt stängda innan du lämnar rummet.
  • Svara på frågeformuläret som vi skickar till dig några dagar före incheckning så att vi får lite förhandsinformation om din katt/katter.
Från Brommaplan tar det ca: 30 minuter till oss vid normal biltrafik. Om du åker kollektivtrafik, hör av dig till oss så att vi kan ta emot dig enligt tidtabellen.

Högbyskärsvägen 10

08-56043100

ekbackenskattpensionat@telia.com

Incheckning: tisdag, torsdag & lördag kl. 17:30-19:00
Utcheckning: måndag, onsdag, fredag & söndag kl. 17:30-19:00